Βρίσκομαι στην περιοχή της Αθήνας και θέλω να πλύνω τη μπουγάδα μου, να τη στεγνώσω και να πλύνω και το πάπλωμα μου γιατί έχει ξεκινήσει ο καιρός και χαλάει και κάνει κρύο.. Αν χρησιμοποιήσω το πλυντήριο που έχω στο σπίτι δε θα μπορέσω να πλύνω το πάπλωμα μου και θα χρειαστεί να απλώσω τα ρούχα μου και να περιμένω με τις μέρες να στεγνώσουν. Που θα βρω αυτόματα πλυντήρια ρούχων κοντά μου έτσι ώστε να ξεμπερδεύω με όλα αυτά σε λιγότερο από 1 ώρα;

Στην Αθήνα, υπάρχουν τα καταστήματα easywash Self Service Laundry, πλυντήρια ρούχων με κέρμα και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα. Τα αυτόματα πλυντήρια και στεγνωτήρια που υπάρχουν στα καταστήματα μου δίνουν τη δυνατότητα να πλύνω και να στεγνώσω πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα. Επίσης, στα easywash υπάρχουν μεγάλα πλυντήρια και στεγνωτήρια κατάλληλα για πλύσιμο κουβερτών, και παπλωμάτων.

Που λοιπόν θα βρω αυτόματα πλυντήρια κοντά μου

Ζωγράφου 1: Ούλωφ Πάλμε 16, Τ.Κ. 157 71

Ζωγράφου 2: Στρ. Παπάγου 92, Τ.Κ. 157 72

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27, Τ.Κ. 116 34

Πλάκα: Αγγέλου Βλάχου 8, Τ.Κ. 105 56

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69, Τ.Κ. 117 41

Τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό είναι η λύση στη μπουγάδα μου! Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη! Σε κάθε μηχάνημα υπάρχουν οδηγίες χρήσης. Στα καταστήματα επίσης υπάρχουν αυτόματοι πωλητές απορρυπαντικού σε περίπτωση που ξεχάσω το απορρυπαντικό ή το μαλακτικό μου και μηχάνημα αλλαγής κερμάτων σε περίπτωση που δεν έχω κέρματα μαζί μου!