Γιατί να επισκεφτείς το κατάστημα μας easywash Self Service Laundry Πλάκας και το κατάστημα easywash Self Service Laundry Κουκάκι; Οι λόγοι είναι 6 και τους αριθμήσαμε για εσένα!

Πολλές φορές ακόμα και για τα απλά πράγματα σκεφτόμαστε πολύπλοκα. Θέλουμε απλά να έχουμε καθαρά ρούχα. Επισκέψου είτε το easywash Self Service Laundry κατάστημα μας που βρίσκεται Αγγέλου Βλάχου 8 στη Πλάκα, είτε το easywash Self Service Laundry κατάστημα μας που βρίσκεται Δημητρακοπούλου 69 στο Κουκάκι.

Οι παρακάτω 6 λόγοι αποδεικνύουν γιατί να επισκεφτείς τα εν λόγω καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό

  1. Τα καταστήματα με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Πλάκα και αυτόματα πλυντήρια ρούχων Κουκάκι είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο.
  2. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Πλάκα και τα καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης στο Κουκάκι όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. 
  3. Το κατάστημα στο Κουκάκι μέσα στη πληθώρα των επιλογών επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων διαθέτει και 2 επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών και ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων για τα αξεσουάρ των κατοικίδιων!
  4. Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.
  5. Το πλύσιμο ρούχων στη Πλάκα και στο Κουκάκι γίνεται οικονομικό!
  6. Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος. Έτσι το πλύσιμο ρούχων στη Πλάκα και το πλύσιμο ρούσων στο Κουκάκι είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Το κατάστημα στην Πλάκα διαθέτει 7 επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα 10 κιλών, 4 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry Κουκάκι διαθέτει 4 επαγγελματικά πλυντήρια – στεγνωτήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά πλυντήρια 18 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 2 διπλά επαγγελματικά στεγνωτήρια 23 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.