Πολλές φορές ακόμα και για τα απλά πράγματα σκεφτόμαστε πολύπλοκα. Θέλουμε απλά να έχουμε καθαρά ρούχα και μένουμε ή σκοπεύουμε να πάμε βόλτα στην Πλάκα; Επισκέψου το easywash Self Service Laundry κατάστημα μας που βρίσκεται στην Αγγέλου Βλάχου 8, Πλάκα.

Οι παρακάτω 5 λόγοι αποδεικνύουν γιατί να επισκεφτείς το εν λόγω κατάστημα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό. 

  1. Το κατάστημα με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Πλάκα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο.
  2. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Πλάκα όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. 
  3. Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.
  4. Το πλύσιμο ρούχων στη Πλάκα γίνεται οικονομικό!
  5. Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος. Έτσι το πλύσιμο ρούχων στη Πλάκα είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Πόσο εύκολο και απλό είναι το πλύσιμο ρούχων στην Πλάκα;

Βήμα 1: Διάλεξε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσεις Νο 1 – Νο 7.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να το προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού Νο 12 που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε το ρουχισμό σου με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια Νο 8 – Νο 11.

Βήμα 5: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα δίνουν άριστα αποτελέσματα, δίπλωσε τα ρούχα σου και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Το κατάστημα στην Πλάκα διαθέτει 7 επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα 10 κιλών, 4 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.