Στα easywash πλυντήρια self service Αθήνα έχουμε τη λύση για γρήγορο αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα easywash self service laundry στην Αθήνα και πλύνετε μόνοι σας ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και άλλα είδη ιματισμού γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα άκρως οικονομικά. Η ταχύτητα πλυσίματος ρούχων στα easywash ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Μπορείτε να απολαύσετε καθαρά και στεγνά ρούχα σε λιγότερο από μία ώρα!

Πριν ξεκινήσετε την πλύση στα αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη, διαβάστε τα πλεονεκτήματα των καταστημάτων easywash:

  1. Τα καταστήματα easywash με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης στην Αθήνα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο.
  2. Όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial και Dexter Laundry.
  3. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε ρούχα μόνοι σας σε λιγότερο από 1 ώρα. Ο χρόνος πλυσίματος είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί τα πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνετε.
  4. Το πλύσιμο ρούχων είναι οικονομικό!
  5. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα και τα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα!
  6. Μπορείτε να πλύνετε μεγάλες ποσότητες όπως επίσης και να πλύνετε ή να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα!
  7. Τα καταστήματα με τα πλυντήρια για το κοινό έχουν πλυντήρια και στεγνωτήρια γίγας όπου μπορείτε να πλύνετε παπλώματα και κουβέρτες!

Μη χάνετε χρόνο, ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash πλυντήρια για το κοινό σε Αθήνα και πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!!!